Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про що ужгородці з Фартушком говорили (ФОТО)

21 червня 2017 р., 16:41

Під час неформальної бесіди

У рамках «Майстерні міста» сьогодні вже втретє відбулася неформальна зустріч із представником міської ради. Цього разу ужгородці мали змогу поспілкуватися із заступником міського голови Ігорем Фартушком.

Більшість запитань стосувалися транспортної сфери – що планується ближчим часом у місті, які зміни очікувати. Звучало і питання, чи, на думку Ігоря Івановича, добре для міста те, що змінили проїзд транспортними колами в Ужгороді.

«Є Закон України, ми повинні його виконувати. Зараз працюємо над реверсним рухом, щоб зробити ще одну смугу на транспортному мості, але для цього потрібно залучити спеціалістів і провести відповідну експертизу, яка досить дорога. У планах також зробити круговий рух на перехресті вулиць Перемоги-Легоцького, а також облаштувати світлофорне регулювання на в’їзді в місто з боку села Минай», - відповів Ігор Фартушок.

Розповів Ігор Іванович і про те, що активно працюють над залученням грантових коштів на влаштування 5,6 кілометрів велосипедних доріжок, зокрема на набережних міста. Загальне фінансування за грантами співпраці України і Польщі - понад 1 млн. євро, наше місто отримає близько 40 % цієї суми. «Якщо нам вдасться реалізувати цей проект, то в Ужгороді будуть якісні велосипедні доріжки», - зазначив заступник міського голови.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp