Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні завершено призов офіцерів запасу

21 червня 2017 р., 19:43

Призвані офіцери запасу направлятимуться в зону АТО лише за бажанням.Відбір на військову службу за призовом офіцерів запасу завершений.

Всього для проходження служби у Збройних силах України було відібрано тисячу чоловік, повідомив міністр оборони Степан Полторак."У нас не було проблем із призовом офіцерів запасу. Набрано тисячу осіб, відбір завершений", - сказав він журналістам сьогодні в Києві.Міністр підкреслив, що рівень підготовки офіцерів запасу не достатній, щоб залучати їх до ведення бойових дій."Їх треба, і ми так плануємо, спочатку призвати, потім відправити до навчальних центрів, де вони оновлять свої знання і практичні навички. І тільки після цього вони поповнять підрозділи у військових частинах, які виконують завдання не в зоні проведення АТО", - розповів Полторак.Міністр також підкреслив, що призвані офіцери запасу залучатимуться до виконання завдань в зоні АТО лише за бажанням, якщо вони підпишуть контракт.Полторак додав, що зараз в Україні близько 96 тисяч офіцерів запасу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp