Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мінську затвердили "хлібне перемир'я" на Донбасі

21 червня 2017 р., 19:45

Режим тиші запланований на час збирання врожаю.

Тристороння контактна група (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі підтримала дотримання режиму тиші на час збирання врожаю з 24 червня. 

Про це повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарина Оліфер."Тристороння контактна група підтримала звернення місцевих рад про початок так званого хлібного перемир'я - дотримання режиму тиші на час збирання врожаю з 24 червня 2017 року і надалі", - написала вона на своїй сторінці у Facebook за підсумками засідання в Мінську.Також, за даними Оліфер, у економічній підгрупі була продовжена робота щодо забезпечення життєдіяльності інфраструктури Донбасу.Окрім того, у гуманітарній підгрупі йде процес погодження списків."Ми чекаємо на визначення конкретних термінів і форматів звільнення заручників", - зазначила Оліфер.Як повідомляв Корреспондент.net, за минулу добу, 20 червня, у зоні АТО зафіксували 36 обстрілів. Тоді ж був поранений один український боєць.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp