Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Румунський парламент відправив уряд у відставку

21 червня 2017 р., 19:56

Депутати проголосували за вотум недовіри кабміну Гриндяну.Парламент Румунії проголосував за вотум недовіри нинішньому уряду Сорина Гриндяну, повідомляє Romania TV.

Ініціатива депутатів правлячої коаліції із Соціал-демократичної партії і Альянсу лібералів і демократів під назвою "Румунія не може бути конфіскована. Захистімо демократію і вибір румун" отримала підтримку 241 депутата за потреби у 233 голоси. 

Проти проголосували 10 депутатів.Згідно з конституцією Румунії, це означає відставку уряду, про що буде повідомлено президенту Клаусу Йоганниса.Зазначимо, уряд Сорина Гриндяну перебував при владі всього півроку.Урядова криза в Румунії розпочалася з того, що коаліційні партії відкликали свою підтримку уряду, надану йому наприкінці минулого року, і звинуватили в зриві термінів виконання програми його діяльності.

Нагадаємо, 15 червня всі міністри Соціал-демократичної партії і Альянсу лібералів і демократів заявили про свою відставку і зажадали відставки прем'єра Гриндяну. Сам прем'єр заявив, що у відставку не піде, натомість закликавши політичні партії продемонструвати політичну відповідальність.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp