Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За вбивство матенрі діти можуть все життя відсидіти у в’язниці

23 червня 2017 р., 12:57

Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт відносно юнака і його неповнолітньої сестри, які здійснили жорстоке вбивство власної матерії.

У лютому цього року область облетіла страшна звістка – в Хусті діти вбили рідну матір.Наразі кримінальне провадження за цим фактом вже завершено та направлено з обвинувальним актом до суду.Слідством встановлено, що мешканці м. Хуст - повнолітній хлопець разом з своєю неповнолітньою сестрою, домовившись про вбивство матері. Вночі у власному помешканні, вони спочатку нанесли їй множинні удари по тілу дерев’яним предметом, а потім ножем в область шиї. Після чого, для впевненості, донька накрила подушкою обличчя матері та утримувала поки жінка не перестала подавати ознак життя.

У подальшому діти загорнули тіло у ковдру, принесли до берегу річки, роздягнули матір та зіштовхнули її у воду.Під час досудового розслідування здобуто беззаперечні докази вчинення ними злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).
За скоєне вбивство юнаку загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі, а його неповнолітній сестрі - позбавлення волі на строк до 15років.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp