Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наркотики закарпаткам з рук не зійшли (ФОТО)

23 червня 2017 р., 17:20

Їх викрили полісмени

У Рахівському та Іршавському районах правоохоронці провели огляд дворогосподарств і виявили несанкціоновані посіви маку та коноплі. Загальна кількість вилученого — 314 стебел Вчора, 22 червня, на присадибній ділянці 54-річної мешканки села Хмільник, що на Іршавщині, дільничні офіцери поліції виявили нарковмісні рослини. 

Як пояснила жінка, 250 стебел маку вона вирощувала для господарських потреб. Вилучені рослини направлено на судово-хімічну експертизу. Того ж дня, в ході проведення оперативно-розшукових заходів операції «Мак», працівники відділу кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції Рахівщини вилучили в 77-літньої пенсіонерки 64 рослини, зовні схожі на коноплю. За фактами ведеться перевірка. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 статті 310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp