Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яний закарпатець сів за кермо та ще й без водійського посвідчення

24 червня 2017 р., 13:10

Поліція затримала порушника

У селі Теребля Тячівського району працівники поліції двічі зупиняли за порушення правил дорожнього руху нетверезих водіїв. ВАЗ 21099 спинили, так як автомобіль практично не міг їхати: то зупинявся, то знову рушав і створював аварійну ситуацію на дорозі. 

Водій одразу зізнався працівникам поліції, що вживав алкоголь, погодився здати тести в лікарні, які показали 1,4 проміле алкоголю в його крові. «Fiat Doblo» поліція зупинила в Тереблі за порушення дорожньої розмітки. Драгер показав у крові водія 0,33 проміле алкоголю. Крім цього чоловік, що сидів за кермом, не мав водійських прав.

Адмінпротоколи, складені на правопорушника за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), працівники поліції передадуть до суду, який і вирішуватиме його подальшу долю.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp