Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як тячівськи випускники зі школою прощалися (ФОТО)

25 червня 2017 р., 11:00

На загальноміському випускному

В суботу, 24 червня, Тячів проводжав у доросле, самостійне життя випускників трьох шкіл та ліцею-інтернату з угорською мовою навчання.За гарною традицією, чарівні випускники разом з учителями та батьками зібрались на площі Поштовій, щоби подякувати за науку і, попрощавшись з безтурботним дитинством, станцювати останній шкільний вальс.

Розпочалося свято звучанням Державного Гімну. З приємною подією винуватців урочистостей привітав Тячівський міський голова Іван Ковач. Зізнався, що для нього цей день по-особливому хвилюючий, адже серед випускників є і його син. Випускникам побажав завжди досягати своєї мети, а батькам – радіти успіхам дітей, вчителям – подякував за нелегку щоденну працю.

Кожен випускник отримав на згадку про рідне місто ексклюзивний дарунок від Тячівської міської ради – пам’ятну книгу «Молодь громади крокує в майбутнє». Їх юнакам і дівчатам вручили депутати міської ради та члени виконкому.

До вітань і теплих побажань долучився також начальник освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міськради Василь Куля.

З напутнім словом до однокласників та словами подяки на адресу педагогів, батьків, громади міста від імені випускників звернулися винуватці свята – Ганна Бердар (ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського), Марія Негря (ЗОШ №2), Марта Шовак (ЗОШ з угорською мовою навчання ім.Ш.Голлоші) та Павло Екшмідт (ліцей-інтернат з угорською мовою навчання).

Кращим із кращих випускників за особливі успіхи у навчанні директори шкіл вручили медалі. «Золотою» медаллю були нагороджені Романа Левицька (11-А клас, ЗОШ №1 ім.В.Гренджі-Донського) та Валентина Орто (ЗОШ №2), «срібною» – Вікторія Бедей (11-А клас, ЗОШ №1 ім.В.Гренджі-Донського).

Грамотами відзначили й педагогів – вчителя біології ЗОШ №1 ім.В.Гренджі-Донського Габріелу Торжаш, заступників директора з виховної роботи ЗОШ №2 Лесю Дудчук та ЗОШ з угорською мовою навчання ім.Ш.Голлоші – Єву Шелевер, класних керівників 4-А курсу ліцею-інтернату з угорською мовою навчання Наталію Гандреас-Надоші, 4-Б курсу – Золтана Балога, 11-А класу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Наталію Ковч, 11-Б класу – Оксану Феру, 11 класу ЗОШ №2 – Квіту Бабич, 11 класу ЗОШ з угорською мовою навчання ім.Ш.Голлоші – Еріку Кіралі.

Наостанок – хвилюючі і неповторні миті шкільного вальсу, який випускники кожної школи станцювали окремо, спільне фото та випускання повітряних кульок в надвечірню блакить.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp