Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець вдарив ножем вітчима (ФОТО)

25 червня 2017 р., 12:25

Тепер відповідатиме

 

Співробітники Мукачівського відділення поліції затримали чоловіка, який підозрюється у замаху на вбивство свого вітчима. Як повідомлялося раніше, 23 червня, до поліції надійшло повідомлення від медиків Мукачівської районної лікарні про те, що до них з ножовими пораненнями поступив пацієнт 37 років. Працівники поліції оперативно встановили, що потерпілий отримав ушкодження в селі Ключарки Мукачівського району від свого прийомного сина. Правоохоронці з’ясували, що під час сварки 21-річний чоловік вдарив вітчима ножем у шию та груди. 

Поліція Мукачівщини попередньо кваліфікувала подію, як умисне тяжке тілесне ушкодження – ст. 121 ККУ, проте у ході слідства правоохоронці встановили, що дане кримінальне порушення має ознаки ч.2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ, тобто замах на вбивство. «Співробітники Мукачівського відділення поліції оперативно спрацювали та швидко спіймали підозрюваного у вчиненні злочину. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України, зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. 21-річному жителю села Ключарки повідомлено про підозру в замаху на вбивство», – прокоментував заступник начальника слідчого управління ГУНП в Закарпатській області Володимир Мага.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp