Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українці в ЄС: лише третина в'їхала без віз

25 червня 2017 р., 19:20

29% українців в'їхали в ЄС за біометричними паспортами.

З початку дії безвізового режиму до Євросоюзу не пустили 33 українців, повідомив перший заступник голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк.

За його словами, з 11 червня станом на 00:00 годину 23 червня прикордонна служба України оформила 741 тисячу 795 громадян, які виїхали до Європейського Союзу. З них 156 тисяч 916 - за біометричними паспортами. Він зазначив, що це становить 29% від загальної кількості.Перший заступник голови Держприкордонслужби нагадав, що є певний перелік вимог і причин, на підставі яких людині можуть відмовити в перетині кордону."Коли виникають якісь проблеми і питання, то вони, як правило, вирішуються на місці. Але ще не зафіксовано випадку, щоб із Польщі, наприклад, когось повернули за порушення терміну перебування як студента. У кожному конкретному випадку компетентні органи розбираються ретельно", - додав Серватюк.Як відомо, з 11 червня вступило в силу рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму для короткострокових поїздок до країн ЄС і Шенгенської зони (за винятком Великобританії та Ірландії).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp