Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді провели тренінг із медичної допомоги

26 червня 2017 р., 09:18

У рамках "Майстерні міста"

 

Міні-тренінг із домедичної допомоги представили сьогодні представники Всеукраїнського проекту «Медичний волонтер» у рамках фестивалю «Майстерня міста» в Ужгороді.

Волонтери принесли манекени, які на дотик такі, як тіло людини і наочно, з поясненнями, показали, як проводити заходи домедичної допомоги, а саме: непрямий масаж серця та штучне дихання.

Також розповіли про правила поводження із виявленим потерпілим, аби не завдати шкоди, основи первинного огляду та діагностики. Роз’яснили ризики, які можуть виникати при наданні допомоги, та як їх уникнути.

На цей тренінг зібралося багато зацікавлених, кожен міг спробувати «врятувати» манекен, навчитися визначати розташування серця, правила його непрямого масажу, а також відчути, яка це фізично важка справа. Учасники тренінгу захоплено слухали, ставили багато запитань і найчастіше: «Коли наступний тренінг?».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp