Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ром переслідував ужгородця, а далі у під’їзді напав на нього

26 червня 2017 р., 16:21

Вкрав у чоловіка гаманець

26 червня о 03:29 на службовий планшет патрульним надійшло повідомлення про грабіж по вулиці Заньковецької. 

Прибувши на місце події було встановлено потерпілого, який повідомив що невідомий чоловік ромської народності середнього зросту одягнений у джинсах та синю рубашку переслідував його коли заявник зайшов у під'їзд будинка по вул. Заньковецької, громадян ромської народності причепився потерпілого спочатку словесно, а потім притулившись до нього різким рухом витягнув гаманець із правої кишені жилета та втік у напрямку вул. Грушевського по вул. Заньковецької. 

Цю інформацію передали по радіозв'язку екіпажам. Також разом із заявником пропатрулювавши прилеглі вулиці, було помічено особу, на яку вказав потерпілий. 

У потерпілого у гаманці знаходились грошові кошти у розмірі близько 2000 грн. Відповідно до цього ст. 34 Закону про Національну Поліцію була проведена поверхнева перевірка, у кишені якого було виявлено кошти у розмірі близько 1600 грн. 

У діях громадянина вбачається дії кримінального характеру, за яке передбачена відповідальність за ст. 186 ч.1 ККУ України
Управління патрульної поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp