Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У ПАРЄ створили слідчий орган для розслідувань корупції в організації

26 червня 2017 р., 16:51

Про це повідомляє УНІАН

В Парламентській асамблеї Ради Європи створили зовнішній орган з розслідування фактів корупції в організації, до якого увійшли три авторитетних судді з Великої Британії, Франції та Швеції.

Рішення було ухвалено в понеділок в Страсбурзі в рамках пленарного засідання ПАРЄ за результатами обговорення доповіді депутата від Нідерландів Тіні Кокса.

На початку своєї доповіді він заявив, що "радий відзначити процес з двох питань, які винесені на розгляд Асамблеї Ради Європи".

"Я говорю про необхідність організувати незалежне зовнішнє розслідування заяв про корупцію на адресу членів нашої Асамблеї та конфлікт, який винесений на розгляд (через президента Педро Аграмунта). Щодо корупції, то, ухвалюючи звіт, Асамблея затвердить склад зовнішньої групи щодо розслідування, якій було запропоновано розглянути питання корупції деяких членів", - вказав Кокс.

За словами доповідача, група розпочне свою роботу та представить результати не пізніше 31 грудня цього року. Він додав, що Бюро може продовжити повноваження групи, якщо це буде необхідно.

Орган проведе незалежне розслідування заяв про корупцію та конфлікти інтересів, які "пролунали на адресу чотирьох членів Асамблеї". При цьому конкретних імен доповідач не назвав.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp