Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

57-річний закарпатець побив молодика

26 червня 2017 р., 20:32

Поліція розшукала нападника, який переховувався від слідства

На службу «102» звернулися медики Хустської районної лікарні та повідомили про пацієнта, який поступив на лікування з тілесними ушкодженнями, отриманими в результаті сутички. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що травму кістки тазу 26-річний чоловік отримав під час конфлікту з 57-річним місцевим мешканцем. Нападник підтвердив, що наніс тілесні ушкодження потерпілому через неприязне ставлення до нього.

За цим фактом поліція порушила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ, тобто умисне легке тілесне ушкодження. Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Під час проведення слідчих дій, підозрюваний спробував переховуватися від правоохоронних органів, проте співробітники Хустського відділу поліції розшукали чоловіка, який фігурує в даному кримінальному провадженні.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp