Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що чекає на винуватця ДТП на Тячівщині?

1 липня 2014 р., 14:41

Розслідування завершено. на водія чекає кількарічна неволя.

Прокуратурою Закарпатської області завершено розслідування кримінального провадження про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на початку червня цього року на Тячівщині, в результаті якої загинув 38-річний місцевий мешканець.

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Іван Бітлян, до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) притягнуто молодшого інспектора однієї з виправних колоній УДПтСУ в Полтавській області.

Як встановлено досудовим розслідуванням, 32-річний полтавчанин, який у відпустці приїхав до рідні на Закарпаття, вночі, не впоравшись з керуванням транспортного засобу, наїхав на узбіччі на пішохода. Від отриманих травм, місцевий мешканець помер на місці ДТП.

27 червня, кримінальне провадження направлено до Тячівського районного суду для розгляду по суті.

Довідка

Санкція ч. 2 ст. 286 КК України, за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp