Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полігон готовий до прйому резервістів (ФОТО)

27 червня 2017 р., 16:20

29 червня

 

Рівень підготовки Ужгородської дільниці полігону, де за кілька днів розпочнуться навчання резервістів територіальної оборони, перевірив командувач оперативного командування «Захід» генерал-майор Олександр Павлюк. Разом із адміністрацією наметового містечка вони визначили ступінь готовності навчальних місць та матеріального забезпечення.

За доповіддю адміністрації табору, вони повністю готові прийняти, розмістити та спорядити резервістів залучених до проходження навчань. У ході наради військові також обговорили пропозиції для покращення якості проведення занять та зборових заходів у цілому.

Нагадаємо, з 29 червня з одним із закарпатських підрозділів територіальної оборони протягом десяти днів відбудуться навчання на території Ужгородської дільниці полігону. За планом, участь у зборах візьмуть близько півтисячі закарпатців, серед яких більше сотні представників органів державної влади та місцевого самоврядування.

Розташуються резервісти в польовому наметовому таборі. Протягом десяти днів заняття із військово-медичної, інженерної, тактико-спеціальної, тактичної підготовки, мінної безпеки та вогневої підготовки із практичними стрільбами із ними проведуть офіцери обласного військового комісаріату та військової частини пп В4673, які мають бойовий досвід.




Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp