Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття серед лідерів по інвестиційній ефективності регіонів

28 червня 2017 р., 12:10

Перші місця у рейтингу посіли Полтавська, Дніпропетровська, Одеська, Львівська та Закарпатська області

За результатами оновленого рейтингу інвестиційної ефективності Закарпаття склала 179 балів А це відповідає рівню «вище середнього».

ТОВ «Рейтингове агентство «Євро-Рейтинг» надіслало на адресу голови облради Михайла Рівіса лист, в якому йдеться: « За результатами оновлення рейтингу інвестиційної ефективності областей, Закарпатській області оновлено рейтинг на рівні ineС, що відповідає рівню «вище середнього». Оновлення здійснено за даними 1-го кварталу 2017 р. Бальна оцінка інвестиційної ефективності області становить 179 балів (інформативно, оцінка за підсумками попереднього кварталу 2016 р. – 128 балів).

З метою оцінки інвестиційної ефективності досліджено динаміку показників, які характеризують як інвестиційну активність в регіоні, так і соціально-економічний ефект від залучених коштів. З більш детальною інформацією щодо методології рейтингових досліджень та рейтинговою оцінкою інвестиційної ефективності обласних центрів можна ознайомитися на сайті нашого рейтингового агентства http://euro-rating.com.ua/regiony/rejtingi-gorodov-i-regionov/».

Рейтинг інвестиційної ефективності областей є щоквартальним. Найближче оновлення буде здійснено у вересні 2017 р.».


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp