Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Всі подробиці смерті породіллі в Ужгороді

29 червня 2017 р., 12:20

Жінка мала проблеми з диханням

Як уже повідомлялося, жінка, що померла в Ужгороді  була на 33-му тижні вагітності. Лікар Василь Решетар, зазначав, що породілля поступила з із екстреною патологією. Причину смерті повинна була показати експертиза. Жінка мала народити двійню. Стало відомо, що у жінки двагностували набряк легенів. Родичі кажуть, що вагітка скаржилася на ускладнене дихання, - пише PGM

Рідні кажуть, що вона мала народити двійню. Цей трагічний випадок сколихнув усе Закарпаття.

Жінка ще минулого тижня приїхала у лікарню з Берегова. Як з’ясувалося, вона померла не в ніч на вівторок, а у неділю, 25 червня, пізно ввечері. Це підтвердили працівники Ужгородського перинатального центру. Рідні кажуть, що востаннє розмовляли з нею того дня ввечері.

У чому ж причина смерті? Як повідомляють лікарі, в Ужгородському перинатальному центрі у вагітної діагностували набряки в легенях і прееклампсію. Це захворювання, яке виникає під час вагітності, пологів і у післяпологовий період; форма пізнього токсикозу вагітності. Родичі померлої кажуть, що жінка скаржилася, що їй дуже важко дихати.

Рік тому жінка вийшла заміж та переїхала у село Запсонь, що на Берегівщині. У вівторок, 27 червня, 28-річну жінку поховали в селі Шаланки, що на Виноградівщині. Звідти вона родом.

Рідні кажуть, що не залишать цю справу просто так. Вони вимагатимуть розслідування. Адже, можливо, лікарі могли врятувати життя жінки, але чомусь цього не зробили.



галка 29.06.2017 13:36 IP: 211.231.225.195
треба було заплатити. самі винуваті. гроші творять чудеса. а після бою кулаками не машуть.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp