Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра в Ужгороді обиратимуть найкращий проект пам’ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років

29 червня 2017 р., 13:41

30 червня в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації відбудеться повторна публічна презентація робіт учасників відкритого конкурсу на найкращий проект пам’ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років.

Нагадаємо, пропозиції щодо вигляду майбутнього пам’ятника, який плановано встановити біля будівлі медичного факультету УжНУ (пл.Народна, 2), всі охочі професійні скульптори могли надати протягом майже півтора місяця з часу оголошення конкурсу й оприлюднення його умов у обласних ЗМІ. Так, станом на 15 травня на адресу управління культури облдержадміністрації надійшли відповідні матеріали від чотирьох авторів.

25 травня роботи конкурсантів презентували в атріумі. Детально ознайомившись із проектами, компетентне журі конкурсу висловило свої враження, зауваження та побажання й вирішило дати авторам місяць на доопрацювання.
І вже завтра роботи представлять повторно. Об 11.00 стартує огляд проектів, опісля чого відбудеться обговорення та визначення переможця. Результати конкурсу оголосять о 12.00 на брифінгу в прес-центрі облдержадміністрації.
З журналістами спілкуватимуться начальник управління культури Вікторія
Фролова, члени журі конкурсу та майбутній виконавець пам’ятника, -
інформують в управлінні культури ОДА.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp