Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як полісмени охорони Полонину Руну підкорили (ФОТО)

29 червня 2017 р., 18:00

Так святкували День Конституції

9 година ранку, а працівники поліції охорони вже на Перечинщині. Зібралися біля підніжжя майже півторакілометрової гори Полонина Руна. Підкорити вершину у святковий день зголосилося близько півсотні працівників Управління поліції охорони на чолі з начальником Андрієм Литовченком.

{g}

- Сьогодні ми тут, аби на висоті 1,5 км піднести догори прапор України - таким чином ми вкотре хочемо показати: Україна - багата Держава, як гарними краєвидами, так і дружнім, відданим народом. А як поліцейські обіцяємо і надалі гідно захищати права громадян, - наголосив керманич поліцейських охорони Закарпаття.

Шлях був не легким, однак кілька годин і дружня команда Управління опинилася на горі. І дорослі, і діти – всі гідно витримали нелегку путь. І це того вартувало, розповідають колеги.

- А на горі відкрились неймовірні краєвиди гір, які плавно тонуть в небесах. Все таки Україна – прекрасна країна.

Спочатку працівники поліції охорони вшанували хвилиною мовчання героїв України, які загинули на Сході, захищаючи суверенітет Держави. До неба піднесли прапор України та виконали гімн Держави.

На горі, з нагоди Дня Конституції, кожен висловив свої побажання країні - злагоди, багатства, вірного народу та мирного неба… Тож варто сподіватися, що мрії поліцейських незабаром втіляться у життя.




Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp