Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі із Мукачева відвідали Угорщину (Фото)

30 червня 2017 р., 09:30

У рамках Школи лідерства

Учасники проекту Школа лідерства побували цього тижня в Угорщині. Туди молоді лідери поїхали аби перейняти позитивний досвід роботи.

Майбутні менеджери та управлінці почерпнули досвід у Будапешті, а точніше – у першому районі міста – Будоварі, який, до слова, є містом-побратимом Мукачева.

З цікавістю та захопленням молоді лідери оглядали сам муніципалітет, знайомилися з механізмом та системою його роботи, вивчали «конструкцію» установи – відділи, напрямки роботи та її обов’язки.
Цікаву зустріч гостей проводила Теодора Нодь, яка в муніципалітеті Будовара є нотаріусом та керуючою справами.
Вона ж і відповідала на всі питання візитерів під час екскурсії.

Дводенною молодіжною, однак досить діловою поїздкою задоволені залишилися усі – і гості, і приймаюча сторона, пообіцявши собі навзаєм обов’язково зустрітися ще задля єдиної спільної справи – подолання невеликих, однак існуючих у сучасному суспільстві бар’єрів.

Поїздка стала можливою, завдяки підтримки міського голови м. Мукачева Андрія Балоги.



Нагадаємо, що Школа лідерства міського голови - це двомісячна навчальна програма для шкільної молоді Мукачева, головною метою якої є створення команди молодих лідерів, через неформальну освіту, розвиток лідерських навичок та спільну діяльність.

В програмі школи навчальні семінари, тренінги на тему прав людини, ефективної роботи в команді, проектного менеджменту, навиків спілкування, ораторського мистецтва, мотивуючі зустрічі з цікавими людьми та експертами у різних сферах.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp