Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОБСЄ евакуювала свій офіс з Попасної через обстріли бойовиків

30 червня 2017 р., 10:33

Вночі бойовики ОРЛО обстріляли представництво спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

Українська сторона в Спільному центрі з контролю та координації повідомляє, що через обстріли бойовиків Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ евакуювала свій офіс з Попасної у Луганській області.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook. "Важливо! Внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань ОРЛО співробітники СММ ОБСЄ були вимушені евакуювати свій польовий офіс в Попасній", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, сказано, що вночі 29 червня 2017 року бойовики ОРЛО обстріляли представництво спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, розташоване в місті Попасна Луганської області, застосувавши заборонені Мінськими угодами 82 мм міномети, а також зенітні установки та стрілецьку зброю. Читайте також Ситуація в зоні АТО загострюється: один воїн загинув, ще шістьох поранено Зазначається, що постраждалих серед співробітників місії ОБСЄ немає. Детальна інформація з приводу цього нападу буде опублікована найближчим часом на офіційному сайті СММ ОБСЄ в Україні. 

"Такими збройними нападами, НЗФ ОРЛО намагаються залякати представників місії ОБСЄ та примусити їх згорнути свою роботу на Луганському напрямку", - йдеться у повідомленні. Українська сторона СЦКК категорично засуджує такі дії незаконних збройних формувань ОРЛО та кваліфікує їх як грубе порушення досягнутих раніше угод. Як відомо, у штабі АТО повідомляють про ускладнення ситуації на Донбасі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp