Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандист залишився без автівки (ФОТО)

1 липня 2017 р., 09:23

На митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС, вдруге за добу, припинено спробу вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

Громадянин України планував перетнути кордон із Словаччиною на легковому автомобілі «Renault Megane Cabrio» з іноземною реєстрацією.

{g}

Заїхавши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці врахувавши ризики скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті огляду в конструктивних порожнинах автівки виявлені тютюнові вироби торгової марки «Marlboro» з акцизними марками України, які були обгорнуті в поліетилен. Загальна кількість виявлених пачок цигарок складає 460 пачок вартістю 13963грн.

Таким чином, громадянин України скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних цигарки та автомобіль вилучено.





ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp