Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчанин опинився під колесами авто (ФОТО)

1 липня 2017 р., 16:00

Вчора, 30 черрвня

Mukachevo.net дізнався усі офіційні деталі аварії, яка сталася вчора 30 червня, близько 20:00.

Як інформують в поліції, у чергову частину Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги з вулиці Можайського до лікарні доставлено потерпілого після ДТП.

Як розповіла Мukachevo.net, речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева, слідчо-оперативна група на місці аварії з’ясувала, що водій автомобіля марки Chevrolet Lacetti білого кольору, рухаючись в Берегові по вулиці Можайського на перехресті з вулицею Чайковського, не обрав безпечної швидкості та скоїв наїзд на пішохода 1976 року народження, мешканця Берегова. Він у цей час переходив дорогу у невстановленому місці.

—В результаті ДТП цей чоловік постраждав і з травмами голови був доставлений у лікарню. Автомобіль доставлений на штрафний майданчик Берегівського відділу поліції. Чоловіка, який був за кермом, опитали в Берегівському відділі поліції, та після дачі пояснень він відпущений, – зазначила Тетяна Щоголева.

За даним фактом було розпочате кримінальне провадження за ч.1, статті 286, кримінального кодексу України, ДТП при якій постраждала хоча б одна особа.

Фото з місця аварії, надане редакції очевидцями

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp