Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці на конкурсі поліцейських оркестрів України вибороли призове місце

2 липня 2017 р., 13:15

За "Яскравий сценічний образ"

Вчора, 1 липня, в столиці відбувся конкурс поліцейських оркестрів України, в якому взяли участь музиканти у формі з Закарпатської, Донецької, Житомирської, Миколаївської, Одеської, Херсонської, Хмельницької , Київської областей та міста Києва. Музичний колектив-переможець виборов право представляти поліцію України на міжнародних змаганнях оркестрів у Празі. Цього року найкращим став оркестр поліції із Одещини.

Відкрив захід Голова Національної поліції України, генерал Сергій Князєв, який розповів, що на міжнародній арені в подібних конкурсах вітчизняні оркестри участі не брали впродовж останніх років. Ідея відродити подібні заходи з’явилася у нього та його заступника, начальника ГУНП в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна у 2014 році.

{g}

Крім боротьби за право представляти Україну в Празі, оркестри встановили рекорд України за найбільш чисельне спільне одночасне оркестрове виконання гімну Європейського Союзу. На одній сцені з цим музичним твором виступили 200 поліцейських з 9 областей.

Музиканти із Закарпаття повезли до Києва 14 найкращих творів зі свого репертуару та достойно представили нашу область на конкурсі, за що нагороджені призом за «Яскравий сценічний образ».




Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp