Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці проти "водної" ціни (ВІДЕО)

2 липня 2014 р., 08:20

Містяни обурені подорожчання води.

Неякісна, та ще й подорожчає вдвічі: ужгородці невдоволені підняттям тарифів на водопостачання та водовідведення. Комунальне підприємство тарифікуватиме один кубометр води за ціною 11.84 копійки замість теперішніх 6.78.11 гривень 84 копійок за кубометр води, з них 7.54 – за водопостачання, 4.30 – за водовідведення: такі ціни в обласному центрі Закарпаття, починаючи від 1 липня. Люди масово скаржаться на “Водоканал.

Серед документів, що подає комісії КП “Водоканал” – пояснювальна записка з обгрунтуванням тарифів. Вона й цікавить активістів. Мають і претензії до якості води. Насторожують і повідомлення, що надходять абонентам. Перше прохання: оплатити послуги за червень до 20 липня. Друге - що тарифікуватиметься заборгованість за попередній період за ціною на день оплати. Яка позиція самого комунального підприємства та міської влади та чому виникла необхідність підняти тарифи на воду – дивіться в наступних випусках.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp