Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка з особливими потребами виборола "срібло" Кубка світу з фехтування на візках! (ФОТО)

3 липня 2017 р., 11:20

У складі збірної України

У столиці Польщі Варшаві тривав черговий етап Кубка світу з фехтування на візках - Szabla Kilińskiego. У складі національної збірної України виступали і двоє ужгородців - Максим Магула та Надія Дьолог (тренери - Емілія-Мадяр Фазекаш, Оксана Рапинець).

{g}

Виступають наші спортсмени на двох видах зброї: Максим - у чоловічій категорії "А" на шпазі та рапірі, Надія - у жіночій категорії "В" на рапірі та шаблі. Цього разу, в індивідуальній першості Максим фінішував 24 на шпазі (результати ТУТ) та 22 на рапірі Надія ж стала 12-ою у рапірних змаганнях , а от у шаблі змогла потрапити до ТОП-8 кращих фехтувальниць (це дало змогу закарпатці виступати у командній першості та, як виявилося, успішно!).

У командних змаганнях чоловіків на шпагах (де фехтує і наш Максим Магула) українці цього разу увійшли до вісімки, посівши 6 місце.

І от у шабельних змаганнях серед команд жінок Надія Дьолог разом із Євгенією Бреус, Наталією Моркович та Тетяною Позняк спочатку у напруженій боротьбі перемогли француженок - 45:42, потім впевнено здолали італійок - 45:30, і поступилися лише Китаю - 33:45. Тож, наші дівчата отримали високі срібні нагороди!

"Це був дуже важкий старт, приїхало багато спортсменів, дуже сильних у своїх категоріях. Ми змагалися на максимумі. Рада, що привезу командне срібло", - зазначає наша Надія.

Загалом же українські фехтувальники на візках на етапі у Варшаві завоювали 6 комплектів медалей.

Олександра Артюхіна, Ужгород.ін

Фото Надії Дьольог (ФБ)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp