Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Ужгород» із конкурентом зіграв унічию

3 липня 2017 р., 14:10

Черговий дев’ятий тур обійшовся без сюрпризів – лідери в обох лігах упевнено перемогли своїх суперників.

Приємно здивувала «Рутенія», яка в статусі аутсайдера на виїзді відібрала очки в одного з лідерів – «Бобовища». У східній зоні «Терново» досить таки неочікувано «спіткнулося» в Бедевлі, поступившись місцевому «Беркуту».

У цьому турі на ужгородському стадіоні «Автомобіліст» зійшлися конкуренти середньої частини турнірної таблиці вищої ліги – місцевий «Ужгород» приймав «Вільхівці». До цієї гри команда обласного центру підсилила свої атакувальні лави Матвієм Бобалем, який досі виступав у Словаччині.

І все ж першими забили гості, після кількох пасів партнери відкотили м’яч під удар нападнику «Вільхівців» Івану Лендєлу, який пробив точно в кут воріт. Та вже за хвилину господарі зрівнюють результат. Після подачі в карний майданчик гостей захисник вільхівчан грає рукою – арбітр призначає пенальті. Стандарт чітко реалізовує Матвій Бобаль – 1:1. Як виявилося, цей рахунок став підсумковим у цій зустрічі.

Матч юнаків завершився розгромною перемогою господарів – 7:0.

Натомість у іншому поєдинку в обласному центрі «Минай» вколотив у ворота хустської «Оболоні» аж 9 «сухих» м’ячів. Найкращим голеодором у складі минайців був досвідчений капітан Владислав Микуляк, який став автором трьох голів (юнаки – 7:0). Конкурент «Миная» в боротьбі за лідерство – виноградівський «Севлюш» – на виїзді перемагає непоступливу іршавську «Бужору» – 3:1 (юнаки – 1:0). А «Середнє» в Довгому досить легко переграє місцеву «Боржаву» – 5:0 (1:0). «Поляна», яка традиційно добре грає в рідних стінах, у цьому турі з рахунком 2:0 долає рахівські «Карпати» (4:0).

У західній зоні першої ліги одразу в двох матчах вболівальники побачили голепад. У Новому Давидкові лідер західної зони ФК «Ф. Медвідя» «познущався» над одним із конкурентів – чопським «Локомотивом», – 7:1 (юнаки – 5:0). А в Концгазо місцевий «Витязь» переграв гостей із «Копані» – 6:0. П’ять голів у цьому матчі записав на свій рахунок Сергій Повхан (юнаки – 6:0).

В інших матчах маємо такі результати: «Заріччя» – «Березний» (Великий Березний) – 3:2 (10:0); «Сокіл» (Кінчеш) – «Нижній Коропець» – 1:1 (0:5); «Бобовище» – «Рутенія» (Сторожниця) – 2:2 (2:3); «Ракошино» – «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – 4:0 (3:1).

У східній зоні в сусідському дербі ДЮСШ (Тячів) – «Авангард» (Тересва) камбек створюють гості й здобувають три очки. Героєм матчу став капітан тересвянців Володимир Дербак, який відзначився дублем у ворота господарів – 3:4 (юнаки – 1:0).

В інших матчах результати такі: «Беркут» (Бедевля) – «Терново» – 3:1 (3:0); СК ім. І. Яремчука (В. Бичків) – «Карпати» (Дубове) – 2:1 (2:3); «Вікторія» (Біла Церква) – «Вишково» – 4:1 (4:0); «Інтер» (Ганичі) – «Верховина» (Міжгір’я) – 2:1 (0:2); «Діброва» (Нижня Апша) – «Говерла» (Ясіня) – 2:3 (3:5).

Роман СЕНИШИН, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp