Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Адвоката правосекторівців хочуть позбавити ліцензії

4 липня 2017 р., 09:20

Тобто права займатись адвокатською діяльністю

Як повідомив на своїй сторінці у фейсбук Олександр Сачко, КДКА (кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатів) отримала від Ужгородського міськрайонного суду скаргу на Романа Бухтоярова. Ось як він розповідає про інцидент:

"Слава Україні! Вітаю, друзі.

Прокуратура таки дуже хоче зіпсувати нам гарний настрій після минулого суду в Мукачеві. Представляю до вашої уваги папіряки, прошу прочитати для розуміння діяльності прокуратури... Нехай кожен зробить власні висновки. Зауважу лише три речі.

1. В своїй скарзі ужгородський міськрайонний суд просить КДК адвокатури, увага, "провести перевірку та притягнути Бухтоярова Р.О. до дисциплінарної відповідальності з наступним позбавленням заняття адвокатською діяльністю..." Тобто, результат перевірки вже відомий???!!!

2. Наші справи, свобода й подальша доля значною мірою залежить від адвоката. Пропоную всім зацікавленим судам і прокуратурам спершу порахувати, скількох добровольців захищає адвокат Бухтояров.

3. Не треба ображати нашого адвоката."

Фото самих скарг - за посиланням.

Суддя-переселенка Шепетко, яка зводить наклепи на Бухтоярова, нещодавно йому саме тим іпогрожувала: "За те, що ти захищаєш добровольців, бандитів з "Правого сектору", які вбивають на моїй рідній Донеччині та Луганщині наших братів росіян, через яких я не можу повернутися на Батьківщину, я всім твоїм підзахисним буду давати максимальне покарання. Я зроблю все, щоб тебе позбавили свідоцтва адвоката"

Нагадаємо, Роман Бухтояров - широко відомий по Україні адвокат за справами по захисту добровольців. "Мукачівська справа", "справа Драгобрату", справа добровольців у Кропивницькому - він ніколи не відмовляв правосекторівцям у представленні їх інтересів у суді, щиро змагався за справедливість, працював, не покладаючи рук, завжди викладався на повну. "Правий сектор" уже озвучував свою позицію щодо будь-яких політичних чи особистісних переслідувань Романа Бухтоярова і без вагань готовий до рішучих дій щодо його захисту.

Якщо у тих небагатьох адвокатів, що залишились в Україні добросовісними і справедливими, як Роман Бухтояров, відбирати ліцензію, то про адвокатуру як захист, а не обвинувачення, можна буде скоро забути.

"Правий сектор" закликає КДКА до здорового глузду і всебічного, повного, неупередженого та справедливого розгляду вищезазначеної конфліктної ситуації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp