Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині забули про правила

2 липня 2014 р., 11:02

Спортивна боротьба була запеклою.

Так у народі по простому називають вид спорту змішаних єдиноборств, який включає в себе різноманітні засоби і способи ведення оборони і нападу рукопашного бою. Ця видовищна боротьба дуже популярна у світі,якою починають цікавитися і в Україні. Однак,що про неї знаємо ми? Виявляється не зовсім багато.

Саме тому, аби «на власні очі» побачити все те, що так захоплює дух було проведенов готельно-ресторанному комплексі «Діана» смт Солотвино міжнародний турнір « West Fight 10 - Battle of the Tyachev».Головний ідейний організатор цього спортивного дійства, майстер спорту з хортингу Михайло Бучак впевнений: після турніру охочих займатися таким видом спорту як і загалом долучитися до здорового способу життя – побільшає. Адже майстерність на рингу, яку показали учасники турніру, не залишила байдужим жодного глядача. Всім стало зрозуміло: для того, щоб так володіти технікою бою потрібно тренуватися, і ще раз тренуватися.

ММА- це універсальний бійцівський вид спорту. Він включає в себе прийоми з усіх видів єдиноборств. Тутзастосовується більше 60 різних технік бою. Спортсмен повинен вміти і боротися, і боксувати, і бити ногами. І здобути перемогу тут зможе тільки по - справжньому сильний технічний боєць, здатний нестандартно й творчо мислити, -коментував Михайло Бучак події на рингу.

Попри те, що ММА для більшості - це «бої без правил», насправді тут багато обмежень. Даний вид спорту набагато м'якший, як для прикладу, бойове самбо. Тут заборонено бити головою та в пах. І тому він вважається травмонебезпечним видом спорту. Що й було доведено на даному турнірі – травм тут практично не було. В чому звісно заслуговує і компетентність суддівського складу, до якого увійшов міжнародний суддя президент організації «Real FightPromotion» Віталій Вовк.

Окрім цього в організації турніру сприяли федерація хортингу Львівської області (Віталій Плеханов, Дрогобыч), СК «Гладіатор» (Сергій Лишман, Солотвино), а головним спонсором виступив директор компанії«КВ-Консалт», приватний підприємець з села Нересниця, Василь Костевич.

Загалом участь у турнірі взяли представники різних країн – словаки, поляки, румуни. І звісно ж – самі господарі. Булорозіграно Гран – прі за титул чемпіона Європи по версії «West Fight» у вазі до 77 кг. З неабияким захопленням пройшов бій між учасниками жіночих команд – українською та румунської спортсменками.Чемпіоном України західного регіону за правилами ММА у вазі 77,1кг став Степан Пошивак з Львова. Всім учасникам змагань було вручено премії та відзнаки від організаторів та спонсорів турніру.

Любов Немеш, Тячівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp