Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві змагаються шахісти з шести країн (Фото)

4 липня 2017 р., 17:43

Змагання стартували у приміщенні "Eventum Hall"

Змагання стартували у приміщенні “Eventum Hall”. Участь в змагання беруть майже 400 спортсменів, з них майже 200 діток з усіх областей країни та п’ятьох зарубіжних країн – Словаччини, Угорщини, Білорусі, Туреччини, Азербайджану. Участь беруть 3 гросмейстери, 22 майстрів спорту, понад 100 кандидатів у майстри спорту.

Відривали фестиваль заступник міського голови-керуючий справами виконкому, голова міської федерації шахів Олександр Галай, керівник Мукачівського шахового клубу Олександр Федів, чемпіон України Захар Єфименко.

{g}

За словами керівника Мукачівського шахового клубу Олександра Федіва цьогоріч гарантований призовий фонд фестивалю збільшено до 100 тисяч гривень. Кошти зібрано меценатами, які підтримують цей вид спорту в Мукачеві. Переможці груп А, C та D нагороджуються смартфонами. Перші 10 рейтинг-фаворитів турніру А (за рейтинг листом ФІДЕ на 1 червня) забезпечуються проживанням за рахунок організаторів в готелі в центрі міста.

Фестиваль триватиме до 9 липня. Нагороджуватимуть переможців 9 липня, о 15:00.

Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp