Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці, не залишайтеся осторонь чужого лиха!

2 липня 2014 р., 13:30

Допоможіть впізнати чоловіка

Ужгородським МВ УМВС УМВС України в Закарпатської областівстановлюється особа невідомого чоловіка, якого було доставлено до медзакладу з вулиці Будителів.

В суботу о 18.20 до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні міста Ужгорода про те, що близько 09.30 до них каретою швидкої медичної допомоги з вулиці Будителів було доставлено невідомого чоловіка без свідомості. При поверхневому огляді видимих тілесних ушкоджень на тілі чоловіка не виявлено. Під час медичного огляду у нього було виявлено травму голови, яка характерна для падіння з висоти власного зросту.

Працівниками Ужгородського міськвідділу міліції було встановилено свідківданої події. Також встановили, що потерпілого звуть «Іван», уродженець Тячівського району. Він веде антигромадський спосіб життя, зловживає спиртними напоями. В колі знайомих має прізвисько «Рембо».


Прикмети: вік близько 45-50 років, зріст 170-175 см, худорлявоїтілобудови, волосся чорне, середньої довжини, обличчя овальне з бородою.

Був одягнутий: в коричневу курточку, чорні джинсові штани.











Був взутий: в чорні сандалі.











Якщо ви володієте будь-якою інформацією про особу невідомого, проханняповідомити до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за телефонами: (0312) 61-43-46, 099-289-55-93 або "102".











Діана ДОРОГІЙ,





Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp