Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка "здала" свого співмешканця-наркомана

6 липня 2017 р., 18:05

Поліція вилучила наркотики та направила на експертизу

Вчора ввечері, близько 20.00 год до Свалявського відділення поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку. Як з’ясували правоохоронці, між цивільними чоловіком та дружиною виникла сутичка через те, що жінка сховала згорток з марихуаною і відмовлялась повертати співмешканцю.

Після приїзду слідчо-оперативної групи жінка пояснила поліцейським, що її чоловік безробітній, зловживає алкоголем і не бере участі у вихованні двох спільних дітей. Тож після того як вона знайшла цей згорток – вирішила сховати і віддати правоохоронцям для прийняття правильного і законного рішення.

Вилучена речовина направлена до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За фактом зберігання наркотичних засобів слідчий Свалявського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.309 Кримінального кодексу України – Незаконне зберігання наркотичних засобів. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp