Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОБСЄ: Росія спонсорує тероризм в Україні

7 липня 2017 р., 21:50

У резолюції Росія звинувачується в окупації Криму, пособництві тероризму й участі у військових діях на Донбасі.

Парламентська асамблея ОБСЄ в Мінську прийняла резолюцію про "Відновлення суверенітету і територіальної цілісності України". Росія проголосувала проти прийняття цього документа, передає Интерфакс.Згідно із проектом резолюції, ПА ОБСЄ заявляє про свою "повну повагу до суверенітету, незалежності, єдності і територіальної цілісності України в межах її визнаних міжнародним співтовариством кордонів, які включають Автономну Республіку Крим та місто Севастополь".

Крім того, у документі ПА ОБСЄ заявляє про своє "засудження тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Російською Федерацією і тривалої гібридної агресії Росії проти України на Донбасі".Також своєю резолюцією ПА ОБСЄ "настійно закликає Російську Федерацію припинити спонсорування терористичної діяльності в Україні за допомогою припливу бойовиків, грошових коштів і зброї через непідконтрольну уряду ділянку українсько-російського державного кордону і перестати здійснювати будь-яку підтримку незаконних збройних формувань в окремих районах Донецької та Луганської областей України, які скоюють терористичні акти в Україні".У резолюції також міститься заклик до Росії "забезпечити виведення своїх збройних формувань, військової техніки та найманців із території окремих районів Донецької та Луганської областей України під наглядом ОБСЄ, а також роззброєння всіх незаконних збройних формувань".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp