Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генсек ООН пообіцяв гуманітарну допомогу Україні

9 липня 2017 р., 22:16

Антоніу Гутерріш висловив свою глибоку повагу до українців.ООН продовжить гуманітарну допомогу Україні і готова допомогти країні у проведенні реформ.

Про це заявив Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш на переговорах у Києві із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом."Ви можете розраховувати на нашу підтримку гуманітарних програм, щоб полегшити життя вимушеним переселенцям - ви згадали про 1,7 млн ​​переселенців - а також тим, хто проживає поблизу лінії зіткнення і зони, де тривають бойові дії, а також повну підтримку уряду в питанні проведення реформ", - сказав Гуттеріш.За його словами, бої на території України досі тривають, і ООН закликає до їх припинення в рамках останніх домовленостей.Він також зазначив, що уважно стежив за Конференцією з питань реформ в Україні, яка пройшла в четвер у Лондоні, і заявляє про готовність ООН продовжувати допомогу Україні для реалізації амбітної програми реформ у державі.Антоніу Гутерріш також нагадав, що його рідна країна - Португалія - ​​має глибокі зв'язки з українським народом. У зв'язку із цим генсек ООН висловив глибоку повагу до українців і солідарність із ними за часів великих випробувань.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp