Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Луганщині війна забрала дитину

2 липня 2014 р., 18:53

Під час бойових дій в області загинуло щонайменше 9 осіб.

За словами голови Станично-Луганської райради, загинуло не менше ніж 9 осіб, серед них - п'ятирічна дитина.Голова Станично-Луганського райради Володимир Білоус заявив, що у результаті сьогоднішнього обстрілу загинули не менше ніж 9 осіб, 11 поранених. 

Про це повідомляє УНН.За словами Білоуса, по Станиці Луганській було завдано два удари. "Перший літак з'явився близько 11 години ранку, він розбомбив центр: будівлю міліції рознесли повністю, поруч будівлю суду сильно пошкодили, знищені два будинки, скільки людей загинули, поки невідомо. Руїни ще розбирають рятувальники МНС", - розповів голова райради.Другий удар, за його словами, було завдано району залізничної станція Стара Кондрашевська."Там картина більш гнітюча. 9 загиблих, 11 поранених, з них 5 - тяжких. Серед загиблих - 5-річна дитина. Дівчинка була вдома з батьком. 

Вибух був такої сили, що дитині відірвало ноги. Зараз в окрузі ще знаходять фрагменти тіл. Точна кількість загиблих буде відома пізніше, там теж працюють рятувальники", - заявив Білоус.Також, згідно із заявою Білоуса, 1 липня під обстріл блокпоста сепаратистів потрапили мирні жителі, які поверталися у Станицю Луганську. Два автомобілі спалені, двоє місцевих жителів загинули, повідомив голова райради.Нагадаємо, раніше прес-центр АТО заявив, що Станицю Луганську обстріляли сепаратисти, які звинуватили в цьому силовиків. За заявою прес-центру, авіація ЗС України у цьому районі не працювала.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp