Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівця врятував пес

11 липня 2017 р., 11:29

Нині стали відомі подробиці події, яка трапилася нещодавно у Мукачеві.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у місті над Латорицю виявили непритомного чоловіка, до якого не дозволив медикам підійти пес. Тож довелося викликати спеціалістів Центру контролю за тваринами. Що стало причиною такої поведінки собаки?

Зараз стали відомі подробиці, які виявили правоохоронці стосовно цього випадку.


Поліція з’ясувала, що між двома компаніями, які були напідпитку виникла словесна сварка. 32-річний раніше судимий мукачівець відкликав потерпілого і після короткої розмови почав наносити удари. Продовжити бійку, розповіли свідки, не дозволив собака, який охороняв непритомного господаря.

Наступного для розшуковики знайшли винних у вчиненому правопорушенні. Слідчий Мукачівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Підозрюваному передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Триває розслідування.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp