Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трьох українських депутатів позбавили недоторканності

12 липня 2017 р., 09:58

Борислава Розенблата, Максима Полякова та Олеся Довгого

Водночас Рада відхилила аналогічні подання прокуратури щодо Євгена Дейдея та Андрія Лозового.

Верховна Рада України у вівторок, 11 липня, дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності трьох народних депутатів: Борислава Розенблата з фракції "Блок Петра Порошенка", Максима Полякова з фракції "Народний фронт" та Олеся Довгого з групи "Воля народу". Водночас Рада не підтримала подання Генпрокуратури України щодо арешту двох із них - Полякова і Розенблата. Щодо Довгого подібного подання не було.

DW.COMПорошенко закликав Раду скасувати депутатську недоторканністьКорупція на бурштині: НАБУ і САП просять зняти недоторканність з двох народних депутатівГПУ просить зняти з Добкіна недоторканність задля арештуПарламентарі також відхилили інші подання генпрокурора Юрія Луценка - щодо зняття недоторканності з депутатів Андрія Лозового з фракції Радикальної партії Олега Ляшка та Євгена Дейдея з "Народного фронту". Луценко пообіцяв, що внесе щодо них повторні подання восени.

Прокуратура закидає народним депутатам вчинення різних кримінальних злочинів. Розенблату та Полякову закидають зловживання впливом та отримання хабарів за просування змін до Податкового і Митного кодексів в інтересах комапнії-нерезидента, пов'язаної з експортом з України бурштину. Лозовому закидають ухилення від сплати податків на суму понад 1,8 мільйона гривень.

Що стосується Довгого, то ГПУ вбачає у його діях ознаки зловживання службовими обов'язками з метою незаконного відчуження десяти земельних ділянок заказника "Острів Жуків" у Києві загальною площею 44,25 га". Євген Дейдей підозрюється у незаконному збагаченні на суму понад 6,1 мільйона гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp