Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У всеукраїнському рейтингу вишів УжНУ займає 20-ту позицію

12 липня 2017 р., 12:02

З 293 вищих навчальних закладів

Консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України у 2017 році включає 293 заклади III-IV рівнів акредитації, Як повідомляють на сайті osvita.ua, вихідними даними для складання консолідованого рейтингу вищих навчальних закладів України стали найбільш авторитетні серед експертів і ЗМІ рейтинги університетів, що оприлюднені у 2017 році: "Топ-200 Україна", "Scopus" та "Webometrics", кожен з яких використовує різні критерії оцінювання вищих навчальних закладів.

Відтак, Ужгородський національний університет посідає разом з Львівським національним медичним університетом імені Данила Галицького 20 позицію у цьогорічному рейтингу. Першу позицію отримав Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Детальніше з рейтингом можна ознайомитися за посиланням.

Варто також зазначити, що на минулому тижні був оприлюднений рейтинг університетів України за оцінкою роботодавців. Ужгородський університет отримав 36 позицію. Рейтинг складений на основі опитування ключових роботодавців України. В опитуванні брали участь провідні компанії з різних сфер (фінанси, IT, юриспруденція, енергетика і т. д.), працевлаштування в яких є відмінним початком кар'єри для вчорашнього студента.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp