Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Десять дітей закарпатських полісменів відпочивають у літньому таборі (Фото)

12 липня 2017 р., 17:22

В Угорщині

Вчора, 11 липня, в урочистому відкритті міжнаціональної зміни в угорському оздоровчому закладі «Kis Vakond tabor» взяв участь заступник начальника ГУНП в Закарпатській області, полковник Ярослав Лебович, який супроводжував 10 дітей з сімей працівників поліції краю. Крім нього, в урочистостях взяли участь керівники поліції тих регіональних управлінь Угорщини та Румунії, діти з родин яких приєднаються до відпочивальників з України. Крім цього, на відкритті були представники Консульства та керівник медьє Саболч-Сатмар-Берег.

Ярослав Лебович розповів, що діти відпочиватимуть біля термальних вод, обов’язково відвідають зоопарк поблизу Ньїредьгази та побачать найважливіші історичні споруди Угорщини.

«Крім відпочинку, на групу очікує і освітня програма, вона вивчатиме курс медицини та знайомитиметься з роботою поліції Угорщини. Це дуже хороша можливість для дітей, так як ніхто із них раніше за кордоном не бував», – наголосив заступник начальника ГУНП в Закарпатській області.

{g}

Під час візиту в Угорщину юних закарпатців супроводжують старші офіцери поліції Закарпаття та несуть цілодобову службу місцеві правоохоронці. Працівники «Kis Vakond tabor» запевняють, що «мовного питання» у дітей з різних країн не виникає, діти з сусідніх країн здатні порозумітися, крім того, їм допомагають у цьому сучасні гаджети.

Нагадаємо, що всі юні туристи – із родин пільгових категорій: учасників АТО, неповних та багатодітних сімей. Діти відпочиватимуть за кордоном до 18 липня.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp