Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У гуртожитках УжНУ створюють європейські умови для студентів. ФОТО

13 липня 2017 р., 13:15

Оселі, у яких житимуть студенти, не тільки ремонтуют, а й облаштовують необхідною технікою.

Пора канікул – це час, коли будівельники працюють, аби студентам, котрі роз’їхалися по домівках, в Ужгороді жилося комфортніше. Так, у гуртожитках № 2 і № 3 Ужгородського національного університету, що на набережній, завершено масштабні ремонтні роботи і до нового навчального року тут уже готові осучаснені 5-ті поверхи.

{g}

Започаткована у минулому році гарна традиція провадити ремонти не точково, а цілими поверхами гуртожитків, триває. Нагадаємо, торік за сприяння уряду Угорщини було повністю відремонтовано 6 та 5 поверхи та фойє гуртожитку № 4. Тоді ректор Володимир Смоланка наголошував, що поліпшення якості студентського побуту, створення належних умов для навчання та активного і змістовного дозвілля є одним із пріоритетних напрямків діяльності керівництва Ужгородського національного університету.

– Тепер, коли нам вдалося осучаснити два поверхи гуртожитку, нашим завданням є створити такі ж умови для всіх студентів університету - казав Володимир Смоланка.

Поступово це завдання виконується. Цього року вже завершено ремонти у гуртожитках № 2 і № 3.

Як розповів офіційному сайту університету директор студмістечка Василь Кепич, заміна даху гуртожитку № 2, а також масштабне оновлення останніх поверхів в обох гуртожитках коштувало університету близько 3 мільйонів гривень. До слова, на кожному з капітально відремонтованих поверхів мешкає понад 100 студентів.

– Оновлено майже все, – каже, проводячи екскурсію Василь Кепич. – Будівельники замінили електропроводку, вирівняли й оздобили стіни, змонтували нову стелю, замінили підлогу.

Також встановлено нові двері до всіх сорока студентських кімнат на кожному з поверхів. І звичайно, у нас тепер – гарні нові кухні, туалети і кімнати для вмивання. Тут замінили все: і сантехніку, і кухонні плити, і меблі.

Василь Кепич інформує, що за планом – подальший ремонт четвертих поверхів в обох гуртожитках. Також потрібно замінити дах на гуртожитку № 3 і доробити покрівлю на сімейному 5-му гуртожитку.


Фото Віталія Завадяка Інформаційно-видавничий центр.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp