Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка обікрала недужу жінку

13 липня 2017 р., 16:34

Інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Раніше судима жителька Мукачева викрала гроші в сумі 5000 гривень у пенсіонерки з Тячівщини, яка лікувалася в обласній лікарні. Працівники кримінальної поліції Ужгорода спіймали крадійку, за даним фактом розпочато розслідування.

У поліцію звернулася із заявою пенсіонерка з Тячівського району, яка лікувалась в Ужгороді. Під час перебування в обласній лікарні від жінки викрали з палати сумку з грошима в сумі 5000 гривень, яку вона залишила ненадовго без нагляду.

Як встановили працівники кримінальної поліції Ужгорода, гроші від хворої пенсіонерки викрала 38-річна жителька Мукачева, раніше судима за скоєння крадіжок.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Вирішується питання про обрання фігурантці справи міри запобіжного заходу й перевіряється її причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp