Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стало відомо, чи обговорював Трамп з Макроном конфлікт на Донбасі

14 липня 2017 р., 10:02

У четвер, 13 липня

Президент Франції Еммануель Макрон приймав з офіційним візитом главу Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа. Лідери країни обговорили ряд питань, серед яких був і конфлікт на Донбасі. Військові дії на сході України були головною темою під час зустрічі президентів у Парижі.

Під час спільної прес-конференції Трамп повідомив, що він говорив з Макроном не тільки про Сирію, але й виділили багато часу українському питанню, інформує видання «Народна Правда» з посиланням на “Укрінформ“.

“Сьогодні ми обговорили дуже багато речей, включно з припиненням вогню в Сирії, ми обговорили ситуацію в Україні, а також ми говорили на багато різних тем”, – сказав президент США.

Трамп уточнив, що під час зустрічі з Макроном також мовилося про загрозу зі сторони Північної Кореї, про ситуацію в Лівії та інших країнах, а також виклики, які становить глобальний тероризм для безпеки по всьому світу.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Трамп візьме участь в параді, присвяченому Дню взяття Бастилії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp