Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські діти показали всій країні, що таке мир (ФОТО)

3 липня 2014 р., 10:34

Талановиті діти з родинного будинку «Нова сім’я» взяли участь у фестивалі «Назустріч мрії», який нещодавно відбувся у Києві.

Як розповіла Валентина Червоноока, директор «Нової сім’ї», їх вихованці стали дипломантами фестивалю і показали всій країні, що таке мир, єдність і розуміння. 

Наразі ж вихованці родинного будинку «Нова сім’я» беруть участь в online- марафоні «Єдина країна – Единая страна», який влаштували для дітей та молоді організатори фестивалю «Назустріч мрії». Діти з «Нової сім'ї» підготували свої малюнки, флеш-моб, вірші і пісні на тему миру й злагоди в нашій країні. 

«У цей нелегкий для країни час кожен має зробити свій внесок у спільну справу щодо захисту України. Сьогодні кожен українець бореться за мир, як може, а діти борються за мир в Україні, демонструючи свої таланти на великій сцені», – зауважила Валентина Червоноока, директор родинного будинку «Нова сім’я». 

{g}

Виставка дитячих мистецьких творів відбудеться 24 серпня, у День Незалежності України. Творчі роботи всі охочі зможуть переглянути на сайті www.mriy.org

За інформацією щодо підтримки і допомоги вихованцям родинного будинку «Нова сім’я» звертайтеся за тел. 050 184 75 94 (Валентина Червоноока). 
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp