Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція спіймала трьох крадійок

15 липня 2017 р., 14:32

Повідомили у відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Жительки Мукачева, Іршавського району та Хуста скоїли крадіжки, за які нестимуть кримінальну відповідальність. Поліція розпочала за даними фактами розслідування.

14 липня в поліцію звернувся із заявою житель с.Чинадієво Мукачівського району. Тиждень тому чоловік відпочивав у с.Горбок Іршавського району на тамтешньому озері. Там невідома особа скоїла крадіжку його мобільного телефону та інших речей.

Працівники кримінальної поліції Іршавщини встановили, що мукачівця обікрала 26-річна місцева жителька. Ця жінка раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Речові докази скоєння злочину вилучено.

У поліцію м.Хуста з заявою звернулася мешканка міста, яка повідомила про те, що наприкінці червня невідома особа з її квартири в місті викрала електроінструмент, а саме дві шліфувальні машинки та перфоратор.

Працівники кримінальної поліції та групи швидкого реагування встановили, що дану крадіжку скоїла 20-річна мешканка м.Хуста.

А 38-річна раніше судима за крадіжки жителька м.Мукачева попалася поліції на крадіжках грошей із приміщень обласної лікарні в м.Ужгороді. Крадійка тинялася коридорами лікарні, вибирала момент, коли в палаті хворих нікого не було й викрадала гроші з чужих сумок.

На злодійкуватих жінок очікує кримінальна відповідальність, за даними фактами поліція веде розслідування. Перевіряється також їх причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp