Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Хуста проти будівництва міні-ГЕС - збирають підписи

16 липня 2017 р., 11:10

Учора, 15 липня, в місті на площі площі перед РДА відбувся мітинг

Містяни зібралися перед головною владною спорудою району на знак протесту проти спорудження каскаду міні-ГЕС на річці Ріка. У мітингу взяло участь близько 200 людей. Але збір підписів проти спорудження міні-ГЕС триває і станом на 13:00 свої підписи під відповідним зверненням вже поставили більше 1000 містян, повідомив правозахисник Віталій Грегор.

Окрім того, на мітингу ухвалено рішення звернутися до райради і міськради щодо розгляду питання на сесії про заборону будівництва міні-ГЕС на території Хустського району.

Присутній на мітингу голова Хустської районної ради О.Пацкан запевнив, що винесе на обговорення президії райради, що засідатиме в понеділок, питання щодо заборони спорудження міні-ГЕС у районі, за наслідками чого апарату ради буде доручено розробити і внести відповідний проект рішення на розгляд сесії райради орієнтовно в 20-х числах липня, про що громадськість додатково буде проінформовано на офіційному сайті.

{g}

Як раніше повідомлялося, громадськість Хустщини вимагає заборони будівництва міні-ГЕС на території Хустського району та скасування розпоряджень голови Хустської РДА Назара Павлія про надання дозволу на розробку детальних планів на території Хустщини під міні-ГЕС, а у разі незгоди ініціюватиме його відставку




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp