Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські влаштували свято для дітей (Фото, Відео)

19 липня 2017 р., 08:58

На Іршавщині

 

Вісім десятків дітей з усієї області відпочивають в літньому оздоровчому таборі «Камо градеши» в с.Осій Іршавського району, організованому Мукачівською православною єпархією. Там діти поєднують духовні бесіди з оздоровленням і відпочинком на природі. А сьогодні в літній дитячий табір завітали несподівані гості.

До відпочиваючих дітей і їхніх духовних наставників навідалися гості з м.Ужгорода, а саме з Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Його представляли начальник Кінологічного центру полковник поліції Олександр Лазар, керівник ювенальної превенції поліції підполковник Андрій Курта, а також інспектор-кінолог вибухотехнічної служби капітан Семен Поцко, кінологи та бійці спецпідрозділу поліції.

Підполковник Андрій Курта нагадав дітям правила поведінки у період літнього відпочинку, зокрема правила поводження на водоймах, у побуті, при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо. Також поліцейський наголосив на відповідальності неповнолітніх за скоєння злочинів.

Полковник Олександр Лазар розповів про роботу Кінологічного центру поліції Закарпаття, а його колеги-кінологи та інспектор-вибухотехнік Семен Поцкопродемонстрували роботу службових собак із виявлення вибухівки та затримання злочинців.

Далі дітям продемонстрували прийоми рукопашного бою та затримання злочинців, тактику ведення бою у виконанні спецпризначенців поліції. Особливе захоплення в юнаків і дівчат викликали зразки бойової зброї спецпризначенців та близьке знайомство з розумними службовими собаками.

На завершення один із організаторів свята – голова інформаційного відділу Мукачівської православної єпархії протоієрей о.Олександр подякував правоохоронцям за цікаву й змістовну екскурсію.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp