Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер та депутат зустрілися з мешканцями двох будинків на Легоцького

20 липня 2017 р., 08:58

В Ужгороді

Напередодні міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та депутат міськради Володимир Білонка провели зустріч з мешканцями багатоповерхових будинків № 68, 70, 72 на вулиці Легоцького.

Розмова йшла насамперед про початок капітального ремонту прибудинкової території та поточні питання, які турбують ужгородців, що тут живуть. «Хоч цей район традиційно називають «Новим», однак комунікації та інфраструктура тут уже досить застарілі. Те, що будували колись чехи та словаки, потребує ремонту та оновлення. Вже є ряд проектів, які реалізуються у даному районі. Окрім ремонту прибудинкових територій, йдеться про ремонт доріг та будівництво велодоріжок», – зазначив Богдан Андріїв.

Уже найближчим часом, за словами мера, почнуть ремонтні роботи дорожнього покриття на вулиці Легоцького, зокрема й облаштування транспортного кола на перехресті вулиць Перемоги-Баб’яка-Легоцького. Світлофори, як наразі є на перехресті, після облаштування кола і капремонту перенесуть на перехрестя вулиць Минайської-Можайського (біля духовної семінарії).

Також заплановано реалізацію проекту з облаштування велодоріжки за маршрутом вулиць Легоцького – 8 Березня – Грушевського. На запитання мешканців щодо ремонту розбитої дороги на вулиці Заньковецької у районі ринку та ТЦ «Токіо», Богдан Андріїв наголосив, що ямковий ремонт там зроблять у найближчі кілька днів. Водночас, Володимир Білонка запевнив мешканців двох будинків, що ремонт біля їхніх помешкань, який передбачає встановлення якісної бруківки та відповідних комунікацій на тротуарах і проїжджій частині, планують завершити протягом місяця.



У свою чергу, мешканці гостро поставили питання щодо роботи ліфта, який у будинку №70 не працює вже три місяці. «Проект капітального ремонту ліфта на умовах 5-відсоткового співфінансування мешканцями вже готовий. Однак залишається питання заборгованості з оплати за експлуатацію ліфта та користування ліфтом частини мешканців будинку», – зауважив Володимир Білонка. На підтвердження гостроти озвучених депутатом міськради проблем між мешканцями виникла суперечка, яку ужгородцям доведеться вирішити самостійно, аби питання зрушило з мертвої точки.

Говорили мешканці будинків і про проблеми співпраці з компанією, яка обслуговує цю територію, освітлення під’їздів, ремонт дороги біля сусіднього будинку та про обов’язковість контролю за перебігом і якістю виконання робіт.

«Відремонтувати все і одразу неможливо хоча б тому, що на це немає фінансування. Роботи ведуться поступово, але постійно. І це не можна не помічати, зокрема й у вашому районі», – підсумував міський голова. Поки що ж мешканців будинків, біля яких почалися капітальні ремонтні роботи, попросили, як мінімум, очистити територію від автомобілів, аби техніка могла нормально працювати.

В цілому ж представники міської влади взяли до уваги всі озвучені проблеми та зауваження, призначили ряд зустрічей щодо них та попросили ужгородців долучатися як до ремонту комунікації, так і до спільного вирішення інших нагальних питань.


Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp