Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про відпочинок дітей у таборі від ГО "Щасливі діти" (Фото)

20 липня 2017 р., 13:31

Програму підготували для малечі різносторонню

Світ можна змінити, роблячи дітей щасливими, – у цьому переконані активісти громадської організації «Щасливі діти», які ось уже друге літо поспіль проводять табори для дітей. Завдяки благочинцям участь у таборах мають змогу брати і діти із соціально-незахищених категорій.

Програма табору поєднує в собі творчу, інтелектуальну та активну фізичну складові. Багато уваги приділяється морально-етичним питанням. «Цього разу ми гончарили, ліпили вареники, проводили урок патріотизму на військовому полігоні, каталися на конях, стріляли з лука, варили мило, виготовляли спінери, шукали скарби під час квесту в Ужгородському замку, декорували акваріуми і знімали все це на відео. Було стільки всього, що я не встигла помітити, як пролетіли дні. Дуже радію, що діти задоволені», – сказала волонтерка Аліна Пішта.

«Мета наших таборів – не просто розважити дітей і подарувати їм нові емоції. Ми звертаємо увагу на важливі речі суспільного життя, показуємо таємниці звичних для них повсякденних явищ, пропонуємо бачити наш світ трохи під іншим кутом. І дуже радіємо, коли у цій справі знаходимо спільників. Потрібно бачити очі дітей, коли вони самі робили піцу у «Chili pizza» або декорували свої акваріуми для креветок від ТОВ «НВП «Сузір’я Пет». Тому ми дякуємо благодійникам за кожну дитячу усмішку. Бо з таких нібито дрібниць складаються великі справи», – прокоментувала член правління ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева.

{g}

Ужгородка Беата, мама дев’ятирічної учасниці, дякує за можливість відпочинку, адже родина не має змогу відправити дитину до комерційного табору. За словами представників організації, у серпні вирішено організувати ще одну зміну, у якій візьмуть участь 100% дітей із соціально-незахищених категорій. Для цього будуть залучені кошти організації, а також проводиться пошук доброчинців. Детальнішу інформацію з цього та іншого приводів можна отримати за номерами: 050-616-92-03, 066-693-45-15 або через go.happykids@gmail.com.
Прес-служба ГО «Щасливі діти»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp