Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Туристка у центрі Москви поцілувала Путіна

20 липня 2017 р., 14:38

Глава РФ простягнув жінці руку, а у відповідь отримав щось більше

Під час прогулянки московським Арбатом Із двох американських фільмів вирізали образ Путіна через побоювання президента РФ Володимира Путіна поцілувала перехожа. 

Відповідне відео на своїй сторінці у Twitter опублікував журналіст кремлівського пулу Дмитро Смірнов. 

Російський гарант вітав із 90-річчям правозахисницю Людмилу Алексєєву, а коли вийшов з її будинку, потрапив до групи перехожих. За словами журналіста, серед них були іноземні туристи. 

Путін почав тиснути руки, а коли обійняв одну з жінок, вона поцілувала його у щоку. Поруч із російським президентом були бодігарди у чорних костюмах. 



Як повідомлялося раніше, нещодавно журналісти помітили президента Росії Володимира Путіна у компанії невідомої жінки під час його візиту на острів Валаам до Спасо-Преображенського монастиря. Так, на ролику видно, як Путін під'їжджає до монастиря на машині, виходить з авто та відкриває задні двері. У цей момент в машині видно жіночу руку та особу, вдягнену в, імовірно, червону сукню. Особа вказала пальцем у бік, після чого Путін закрив двері та пішов до монастиря сам, де на нього уже чекав патріарх. 

У Кремлі, натомість, заявили, що У Кремлі розповіли про загадкову супутницю Путіна на острові Валаам з Путіним був нібито спіробітник служби безпеки. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp